Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Таджикістан зацікавлений в активізації співробітництва з Харківською областю

Таджикістан зацікавлений в активізації співробітництва з Харківською областю

«У співпраці Таджикістану з регіонами України Харківська область посідає провідне місце. Потенціал співробітництва великий, і ми повинні прагнути, щоб він активно використовувався. Сподіваюся, що наша співпраця буде активно розвиватися, і вона буде ще більш наповнена конкретними справами і результатами, і для цього у нас є багато проектів», - зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Таджикістан в Україні Шухрат Султонов під час зустрічі із заступником голови ХОДА Юрієм Сапроновим.

Шухрат Султонов повідомив, що напередодні офіційного візиту Президента Таджикістану в Україну, який запланований на 15-16 грудня, відбудеться засідання міжурядової комісії, на якому буде детально розглянуто питання економічного співробітництва, в тому числі з ВАТ «Турбоатом», ДП «Електроважмаш» та іншими підприємствами.

Шухрат Султонов також зазначив, що керівник Хатлонської області Таджикістану, з якою Харківська область підписала меморандум про співпрацю, дуже зацікавлений в її активізації і має намір відвідати Харківщину з конкретними пропозиціями щодо розвитку відносин між регіонами.