Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота обласної та районних груп з роз'яснення аспектів проведення в Україні земельної реформи істотно активізувалася

Робота обласної та районних груп з роз'яснення аспектів проведення в Україні земельної реформи істотно активізувалася

Як зазначив під час засідання обласної міжвідомчої робочої групи з питань раціонального та ефективного використання земель та запобігання порушенню земельного законодавства її керівник, заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, робота обласної та районних груп з роз'яснення аспектів проведення в Україні земельної реформи істотно активізувалася: «Спільно з Головним управлінням Держкомзему у Харківській області підготовлена брошюра «100 питань - 100 відповідей», в якій висвітлено багато питань проведення земельної реформи. Найближчим часом наклад буде надрукований і направлений в райони. Також обласною робочою групою та робочою групою Держкомзему у жовтні було проведено два виїзних кущових семінари з роз'яснення положень земельної реформи».

Для найбільш повного інформування населення обласної групою спільно з управлінням преси та інформації ХОДА розроблений детальний медіаплан до кінця 2011 року. У газеті «Слобідський край» та на сайті облдержадміністрації щотижня оприлюднюється інформація з питань проведення земельної реформи.

11 жовтня на засіданні робочої групи із законодавчого та інституційного забезпечення реформ Харківського регіонального комітету з економічних реформ за участю представників науки та відповідних організацій були розглянуті основні положення чинного земельного законодавства, а також проект Закону «Про ринок землі».