Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Євро-2012 всі лікарні, які забезпечуватимуть надання невідкладної допомоги у містах, де відбуватимуться матчі, отримають необхідне обладнання

До Євро-2012 всі лікарні, які забезпечуватимуть надання невідкладної допомоги у містах, де відбуватимуться матчі, отримають необхідне обладнання

Як відзначив під час відео конференції з питань роз’яснення та обговорення пріоритетів урядової політики, цілей і змісту соціально-економічних реформ заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов, на початок 2012 року всі лікарні, які забезпечуватимуть надання невідкладної допомоги у містах, де відбуватимуться матчі, отримають необхідне обладнання, а також санітарний транспорт. На це виділено 100 млн грн.

Іншим важливим питанням, яке розглядалось під час відео конференції, став стан готовності медичних закладів до опалюваного сезону. Загалом, як зауважив Олександр Толстанов, у лікарнях в регіонах України опалюваний сезон розпочато успішно. На його думку, передумовою цього є вчасно виділені Міністерством кошти на ремонт приміщень та закупівлю енерго- та теплозберігаючих елементів.

Взагалі ж, стосовно постачання медичного обладнання та тепло- й енергозбереження у лікувально-профілактичних закладах, то заступник міністра МОЗ України Олександр Толстанов сказав, що збільшення кількості устаткування та коштів на оновлення лікарень буде проводитись в тому випадку, якщо простежуватиметься ефективне використання тих ресурсів, що були надані на цей час.