Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Керівники спортклубів ВНЗ м. Харкова знайомляться з діяльністю мережі „Футбол проти расизму в Європі”

Керівники спортклубів ВНЗ м. Харкова знайомляться з діяльністю мережі „Футбол проти расизму в Європі”

24 жовтня о 15.00 в рамках Тижня дій FARE 2011 в Харківському гуманітарному університеті „Народна українська академія” за підтримки асоціації „Ніколи Знову” та мережі „Футбол проти расизму в Європі” (FARE) відбудеться семінар керівників спортивних клубів ВНЗ м. Харкова. Головна мета семінару: сприяння формуванню толерантності у студентському середовищі м. Харкова за допомогою спорту.

Завдання заходу:
• Надати керівникам спортивних клубів ВНЗ м. Харкова інформацію про діяльність мережі організацій „Футбол проти расизму в Європі”;
• Показати учасникам семінару яким чином можна формувати за допомогою спорту толерантність у студентів ВНЗ;
• Проінформувати керівників спортивних клубів вищих навчальних закладів Харкова про необхідність залучення студентів до волонтерських програм з метою формування толерантного відношення до іноземних громадян та полікультурності.
В програмі семінару знайомство зі стадіоном „Металіст”.

Довідково

Мета діяльності Харківського гуманітарного університету „Народна українська академія” – формування інтелігентної особи, здатної заробляти на життя високо кваліфікаційною розумовою працею цивілізованими методами, яка вміє працювати з людьми та для людей. (Детальніше: www.nua.kharkov.ua )

Мета діяльності мережі „Футбол проти расизму в Європі” – боротьба за допомогою футболу з усіма формами дискримінації у футболі. (Детальніше: www.farenet.org)

Мета діяльності Асоціації „Ніколи Знову” - створення широкого руху проти расизму та дискримінації; Зменшення впливу та зведення нанівець расизму, ксенофобії та антисемітизму у всіх сферах життя. (Детальніше: www.nigdywiecej.org)