Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Науковці обговорюють стан і перспективи розвитку прикладної радіоелектроніки на міжнародному радіоелектронному форумі

Науковці обговорюють стан і перспективи розвитку прикладної радіоелектроніки на міжнародному радіоелектронному форумі

18 жовтня в Харківському національному університеті радіоелектроніки розпочав роботу Четвертий міжнародний радіоелектронний форум "Прикладна радіоелектроніка. Стан та перспективи розвитку». Організаторами форуму виступили Міжнародна Академія наук прикладної радіоелектроніки Україні, Росії та Білорусі і Харківський національний університет радіоелектроніки. Форум підтримали Національна академія наук України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство інфраструктури України, Міністерство оборони України, Державне космічне агентство України, Харківська обласна державна адміністрація.

На всі наукові засідання форуму надіслано більше 1200 доповідей з різних міст України та з-за кордону. Безпосередньо в роботі форуму взяли участь близько 840 учасників, в т.ч. 610 з України, 180 з країн СНД, 41 з далекого зарубіжжя.

Посилений інтерес учасників викликало обговорення актуальних проблем складних науково-технічних завдань розвитку радіоелектроніки, проблем впровадження в практику досягнень в області фундаментальних досліджень радіофізики, інформатики, матеріалознавства, мікро- та наноелектроніки. Завершиться робота форуму 21 жовтня.