Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область має всі умови для розвитку сільськогосподарського виробництва на європейському рівні

Харківська область має всі умови для розвитку сільськогосподарського виробництва на європейському рівні

Сьогодні під головуванням заступника голови Харківської облдержадміністрації Віталія Алексейчука відбулася нарада з керівниками аграрних об’єднань, які є учасниками Меморандуму про співпрацю та партнерство з ХОДА. Під час наради обговорювалися підсумки роботи з агрохолдингами у 2011 році, а також плани з розвитку сільського господарства на 2012 рік.

За підсумками наради Віталій Алексейчук доручив Головному управлінню агропромислового розвитку ХОДА відпрацювати разом з аграрними об’єднаннями програму та структуру вирощування ними сільськогосподарських культур на 2012 рік у кожному районі області, відпрацювати програму по розвитку тваринництва, інвестуванню та соціальній допомозі на розвиток сільської інфраструктури.

«Обласна влада разом з сільгоспвиробниками в першу чергу мають задовольнити потребу людей в продовольчих товарах, відповідати за продовольчу безпеку, витримувати сівозміну, розвивати тваринництво та розвивати соціальну сферу. У нас є завдання Президента України, губернатора, і ми обов’язково його виконаємо», - зазначив Віталій Алексейчук.

Він також підкреслив, що Харківська область має всі умови для розвитку сільськогосподарського виробництва на європейському рівні. «Наша мета одна – розвиток сільського господарства Харківщини, щоб воно задовольняли потребу мешканців області в продовольчих товарах, а також людей далеко за її межами. Для цього у нас є всі можливості: земля, люди, техніка, потужна інтелектуальна база», - зазначив Віталій Алексейчук.