Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Центральні органи влади повинні переймати досвід міжрегіонального співробітництва

Центральні органи влади повинні переймати досвід міжрегіонального співробітництва

Президент України Віктор Янукович і Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв у ході ІІ українсько-російського міжрегіонального форуму поставили досвід міжрегіонального співробітництва та відносин у приклад центральним органам влади. «Сьогодні міжрегіональне співробітництво - одне з найбільш динамічних і перспективних напрямків українсько-російського партнерства», - сказав Віктор Янукович. За його словами, в деяких питаннях зміцнення співпраці між Росією і Україною регіони держав можуть бути прикладом для урядів.

«Характерна для міжрегіонального рівня атмосфера ухвалення рішень, я б сказав, набагато легша, ніж на рівні держав.Такий підхід до налагодження ефективних контактів повинен бути прикладом для центральних органів влади», - зауважив Янукович.

Дмитро Медведєв повністю його підтримав, додавши, що він навіть не припускав, що практика проведення українсько-російських міжрегіональних форумів буде мати такий позитивний результат, коли брав участь у першому форумі в Геленджику. (За матеріалами сайту «Донецкие новости»)