Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві відкрилася книжкова виставка-ярмарок

У Чугуєві відкрилася книжкова виставка-ярмарок

Постійно діюча обласна пересувна книжкова виставка-ярмарок вдруге відкрилася в Чугуєві. Тут представлені літературні новинки, класика, навчальна література від провідних видавництв Харкова, Києва, Донецька і Москви. Ярмарок був організований за ініціативою голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна за участі управління у справах преси та інформації ХОДА. Ціни на книги на ярмарку нижче ринкових, оскільки не включають торгової націнки. Після 10-денної торгівлі в Чугуєві і Куп'янську відбудеться підсумкова розпродаж в Харкові.

В рамках виставки-ярмарку головний спеціаліст управління преси та інформації облдержадміністрації Олена Короленко передала книги і підручники сільським бібліотекам Чугуївського району та міської ЦБС.

«Другий рік поспіль намет з різножанровою літературою курсує з району в район. У 2010 році з ініціативи голови облдержадміністрації Михайла Добкіна наші книговидавці представили свою продукцію в кожному з 27 районів області. У цьому році ми врахували побажання книголюбів, розширивши асортимент за рахунок навчальної та методичної літератури», - зазначила Олена Короленко.