Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підготовка регіону до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року йде згідно з раніше ухваленими програмами

Підготовка регіону до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року йде згідно з раніше ухваленими програмами

Про це в ході спілкування з представниками ЗМІ «Чай з губернатором» сказав голова ХОДА Михайло Добкін: «Хотілося б, щоб сьогодні у нас була можливість продовжити період ремонту доріг, тому що темпи у нас великі, компаній залучили багато, і якби могли - до кінця грудня би попрацювали. Але й без цього, ми все заплановане і на цей рік, і на наступний зробимо у термін».

Також Михайло Маркович зазначив, що проведення єврочемпіонату - це величезний шанс, який наш регіон повністю використав: «Якби не Євро - нам багато речей було б складніше робити. І, напевно, темпи розвитку Харкова були б не такі як сьогодні, але Харків почав змінюватися ще до того, як ми отримали право на проведення чемпіонату Європи з футболу.

Наприклад, будівництво нового пасажирського терміналу в аеропорту - це не заслуга Євро. Договір з компанією Ярославського був підписаний приблизно за рік до того, як було озвучено рішення віддати Харкову Євро-2012. Просто потім ми використали можливості держфінансування для будівництва злітно-посадкової смуги, яку за договором повністю повинна була робити фірма DCH».