Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін візьме участь у II Українсько-російському міжрегіональному економічному форумі в Донецьку

Михайло Добкін візьме участь у II Українсько-російському міжрегіональному економічному форумі в Донецьку

Сьогодні, 18 жовтня, голова ХОДА Михайло Добкін візьме участь у II Українсько-російському міжрегіональному форумі за участю Президентів двох країн, який відбудеться в Донецьку. У ході форуму голова області виступить перед його учасниками і розповість про те, чого вдалося домогтися Харківській області за рік, що минув з часу першого форуму в Геленджику. Зокрема, мова піде про технопарк «Слобожанщина». 

«Цей проект я буду доповідати, як виконані з нашого боку взяті на себе зобов'язання. Ми його самі запропонували Президентам з боку Харківської і Бєлгородської областей, вони схвалили, оформили в підсумковий протокол першого форуму, а на другому ми доповідаємо про конкретні результати», - повідомив Михайло Добкін 17 жовтня в ході традиційного спілкування з представниками ЗМІ "Чай з губернатором".

За його словами, пройдено лише початок шляху, але короткий термін, за який були зроблені перші кроки, дозволяє говорити про серйозні успіхи.

«За рік за допомогою Кабінету Міністрів, а саме Міністерства освіти і науки, вдалося отримати всі дозволи, створити науковий парк «ФЕД», і з його допомогою, а також університету імені Каразіна, ХНУРЕ та Бєлгородського державного науково-дослідного інституту були підписані спочатку установчі документи, а потім був створений технопарк. Зараз там вже три проекти починають реалізовуватися», - зазначив голова області.