Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківському регіоні бачать стабільного економічного партнера. Михайло Добкін

У Харківському регіоні бачать стабільного економічного партнера. Михайло Добкін

«Президент Республіки Словенія поділився зі мною своїм баченням процесів, які зараз відбуваються в Україні. Він зазначив, що подібні процеси пережила  і Словенія напередодні свого вступу до Євросоюзу. Перед цією країною стояли непрості завдання, які необхідно було вирішити, щоб європейське співтовариство прийняло її в свої ряди. Ми сьогодні йдемо по такому ж шляху, який часом дуже непростий. Але я не вважаю, що легкий шлях веде до серйозних успіхів і серйозним перемог. Легкий шлях - це миттєвий успіх, але для того, щоб ніколи не повертатися до проблем, які є сьогодні у нашої економіки, ми повинні провести дуже грунтовну роботу»,- зазначив під час програми «Зворотний зв'язок» в ефірі Харківського обласного радіо голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. 

За його словами, сьогодні досить відчутна підтримка Словенії в європейських прагненнях України. «Ми бачимо і відчуваємо, як дружні слов'янські народи допомагають Україні рухатися вперед. Найміцніша дружба грунтується на глибоких та взаємовигідних економічних стосунках»,- заявив Михайло Добкін.

Також він підкреслив, що сьогодні великий бізнес Словенії вкладає гроші в економіку України та Харківської області, що свідчить про сприйняття України як стабільного економічного партнера. «З нами хочуть працювати, в нас бачать перспективного партнера. Я вірю, що на цьому наше економічне співробітництво не припинитися», - підсумував він.