Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 1 листопада Мінекономіки приймає роботи для участі у конкурсі «До чистих джерел»

До 1 листопада Мінекономіки приймає роботи для участі у конкурсі «До чистих джерел»

Міністерство екології та природних ресурсів України та Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління проводять Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел». Захід проводиться на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2001 р. № 51 з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану джерел, водойм і річок України, раціональне використання водних ресурсів та виховання дбайливого ставлення населення до водних об'єктів.

Учасниками Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» можуть бути місцеві державні адміністрації, сільські, селищні та міські ради, колективні та індивідуальні земле- і водокористувачі, установи, підприємства усіх форм власності, загальноосвітні, професійно-технічні, позашкільні та вищі навчальні заклади, засоби масової інформації, громадські організації, окремі громадяни.

Матеріали для участі в Конкурсі приймаються Конкурсною комісією 
до 1 листопада и розглядаються в період з 1 листопада до 1 грудня 2011 року. На Конкурс подаються відповідно оформлена робота, анкета учасника конкурсу та висновок територіальних (районних, міських або обласних) територіальних органів Мінекології.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись в Положенні.

Теги