Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Триває вікторина рефератів з історії, географії, культури та економіки Республіки Польща

Триває вікторина рефератів з історії, географії, культури та економіки Республіки Польща

Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку за підтримки Генерального консульства Республіки Польща в Харкові проводить вікторину - конкурс рефератів з історії, географії, культури та економіки Республіки Польща. Вікторина проводиться в межах Харківського консульського округу – в Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Полтавській, Сумській та Запорізькій областях. Вікторина розпочалась 1 жовтня та триватиме до 30 жовтня 2011 року. У вікторині бере участь молодь віком від 10 до 21 року, що навчається у вищих навчальних закладах, школах, ліцеях та гімназіях України.

Відповіді оформлюються в вигляді рефератів, які можуть бути написані українською або російською мовами і повинні мати естетичний вигляд. Під час оцінювання відповідей на запитання вікторини враховуються їх повнота, наявність власного міркування, особистих роздумів, прикладів з літератури, енциклопедичних джерел та Інтернету.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитись в Положенні про проведення вікторини або на сайті http://apibd.com.