Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Першокурсники Харківського ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою Харківської обласної ради урочисто склали Клятву

Першокурсники Харківського ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою Харківської обласної ради урочисто склали Клятву

Заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Василь Хома привітав вихованців І курсу Харківського ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою Харківської обласної ради з урочистою подією: складанням Клятви ліцеїста: «У Вас в житті є унікальний шанс, який дається не кожному юнакові: бути причетним до особливого співтовариства, зі славними традиціями, правилами і підвалинами, стати гідними їх. Саме тут у Ваших серцях зміцниться дух патріотизму, віра в свою Вітчизну, любов до України. Ви повинні гідно нести ці почуття по життю, передаючи їх своїм дітям, своєму народу».

63 юнаки приєдналися до родини ліцею. «Можливо, мине багато років, перш ніж Ви зрозумієте, скільким Ви зобов'язані військовій освіті, тим основоположним речам, які прищепили Вам в ліцеї, вихованню, яке вам тут дали.

Ставити завдання, боротися до кінця, не здаватися, працювати, не покладаючи рук, не звертати уваги на негаразди. Самоорганізація і дисципліна, вміння ставити і досягати цілей - все це допоможе Вам гідно йти по життю.

Я впевнений, що девіз, який пролунав сьогодні - «Держава, честь, гідність» - стане Вашим життєвим кредо назавжди. Ніколи не змінюйте йому», - побажав заступник губернатора майбутнім захисникам Вітчизни.