Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З кризи тільки один вихід – створення умов для інвесторів. Сергій Тігіпко

З кризи тільки один вихід – створення умов для інвесторів. Сергій Тігіпко

На брифінгу за підсумками пленарного засідання XI Міжнародного Економічного Форуму віце-прем'єр-міністр – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко зазначив, що регіонам України необхідно приділяти багато уваги створенню умов для залучення інвесторів. «Міжнародний Економічний форум – це надзвичайно важлива подія, тому що сьогодні ми повинні постійно турбуватися про зовнішніх і внутрішніх інвесторів. Сьогодні всі говорять про кризу, але відповідь тут тільки одна – створення умов для інвесторів. Величезні гроші сьогодні сконцентровані у приватному секторі, і вони чекають сигналів куди вони можуть піти, чекають системи, за рахунок якої держава може допомогти їм ефективно вкласти ці гроші. Я вважаю, що такі форуми мають працювати на те, щоб збільшити довіру і допомогти інвесторам працювати в Україні», – підкреслив він.

Сергій Тигіпко звернув увагу присутніх на те, що форум з року в рік викликає високу зацікавленість. Зокрема, на в цьому році для участі в заході зареєструвалося понад 600 учасників з більш ніж 25 країн світу – це абсолютний рекорд за всю історію існування форуму.

Віце-прем'єр-міністр повідомив, що з боку уряду буде робитися все для того, щоб регіони мали підтримку і могли скласти таку систему, яка б задовольняла інвесторів.

Теги