Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін взяв участь у зустрічі з депутатами німецького парламенту

Євген Савін взяв участь у зустрічі з депутатами німецького парламенту

Заступник голови Харківської обласної адміністрації Євген Савін взяв участь у зустрічі керівництва Харківської обласної ради з делегацією депутатів німецького парламенту на чолі з головою парламентської групи г-жей Бербель Кофлер.

У ході зустрічі обговорювався розвиток і поглиблення двостороннього співробітництва між Харківською областю і регіонами Федеративної Республіки Німеччина. Представники німецького Бундестагу висловили велику зацікавленість у співпраці з Харківською областю в різних сферах, у тому числі в галузі сільського господарства та туризму.

Як зазначив Євген Савін, у Німеччині проживає велика кількість українців та працює багато українських бізнесменів, і є всі підстави для тісної співпраці двох країн на регіональному рівні. Він зазначив, що Євро -2012 - це каталізатор всіх процесів розвитку інфраструктури Харківського регіону. «Ми готові приймати туристів зі всього світу на всілякому рівні: від п'ятизіркових готелів до кемпінгу. Харківський регіон славиться своїми зонами відпочинку, пам'ятниками архітектури, етнографічними фестивалями, де можна добре вивчити культуру та історію України», - підкреслив заступник губернатора.