Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На телефонну «гарячу лінію» із земельних питань надходить дуже велика кількість дзвінків

На телефонну «гарячу лінію» із земельних питань надходить дуже велика кількість дзвінків

У Харківській області діє телефонна «гаряча лінія» за номером 700-10-60 та електронна пошта zemlya@kharkivoda.gov.ua, де можна отримати відповіді на питання по земельній сфері. Про це повідомив в ході прес-конференції заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Василь Хома. За його словами, основна мета такого зворотного зв'язку полягає в тому, щоб вивчити проблеми і питання, які виникають при оформленні правовстановлюючих документів на землю.

«На лінію надходить дуже велика кількість дзвінків. Переважно – питання, які стосуються видачі актів на землю. Вся отримана інформація аналізується і направляється для роботи обласному управлінню земельних ресурсів або в Земельний кадастр», - підкреслив заступник губернатора.

Він повідомив, що також підготовлена ​​брошура «Земельна реформа в Україні: 100 запитань і відповідей», яка буде передана відповідним сільським та селищним радам та іншим державним органам для того, щоб люди отримали відповіді на найважливіші та найактуальніші питання. Василь Хома зазначив, що зокрема брошура дає відповіді на питання, які часто задають по гарячій телефонній лінії.

Теги