Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Данило Тюрк взяв участь у церемонії закладення нового логістичного центру ТОВ «Кулиничівський хлібокомбінат»

Данило Тюрк взяв участь у церемонії закладення нового логістичного центру ТОВ «Кулиничівський хлібокомбінат»

Президент Словенії Даніло Тюрк і голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відвідали ТОВ «Кулиничівський хлібокомбінат» та взяли участь у церемонії закладення нового логістичного центру підприємства. Данило Тюрк, Михайло Добкін та генеральний директор хлібокомбінату Володимир Мисик підписали символічну Хартію, яка була укладена в «капсулу часу» і залита у фундамент майбутнього логістичного центру. Також Президент Словенії ознайомився з потужностями підприємства. «Нинішній візит на Кулиничівський хлібозавод глибоко символічний, тому що хліб - це основа цивілізації, той продукт, без якого людство не може існувати, - зазначив Данило Тюрк. - Сьогодні ми є свідками результатів співпраці, дружби і бізнес-партнерства між українським і словенськими народами. Закладка нового логістичного центру - це демонстрація того, чого можна досягти в цій області».

Глава Республіки Словенія назвав три складові, які роблять роботу хлібокомбінату високоефективною: глибокі традиції, сучасні технології і натхненна творчість.

За його словами, у Словенії глибоко поважають українські традиції, а сучасні технології допоможуть цим традиціям розвинутися. Також глава Словенії сказав, що в ході огляду підприємства бачив наяву шедеври творчості та якості роботи, яку виконують співробітники підприємства. Данило Тюрк відзначив, що дуже радий тому, що з приходом нових технологій на сучасному обладнанні українські традиції будуть продовжені на іншому якісному рівні.