Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові планується провести засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів

В Харкові планується провести засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів

Минулого тижня представники ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» взяли участь в установчому засіданні Ради представників регіонів сфери туризму та курортів у м. Херсон, організатором якого виступило Державне агентство України з туризму та курортів.

З метою забезпечення міжрегіональної кооперації та координації заходів з розвитку сфери туризму та курортів під час засідання були порушені наступні питання:
- удосконалення нормативно-правової та законодавчої бази сфери туризму;
- підготовка проекту Державної цільової програми розвитку туризму і курортів до 2017 року та розроблення відповідних регіональних та місцевих програм;
- створення загальнодержавної інформаційної системи в сфері туризму.

Під час засідання директор ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Денис Дармостук проінформував про стан туристичної галузі у Харківській області, а саме про проведення I і II виставок «Харківське туристичне бієнале», відкриття Туристсько-інформаційних пунктів на залізничному вокзалі «Харків-Пасажирський» та в Міжнародному аеропорті «Харків», туристичні маршрути Харківської області та ін.

Голова Державного агентства України з туризму та курортів Олена Шаповалова запропонувала провести наступне засідання Ради представників регіонів сфери туризму та курортів 09 грудня 2011 року у м. Харків.