Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області вибудовується чітка система боротьби з порушеннями у сфері земельних відносин

У Харківській області вибудовується чітка система боротьби з порушеннями у сфері земельних відносин

На останньому засіданні Антикорупційного комітету піднімалася тема наведення ладу в земельній сфері. Керівникам Земельного кадастру та Держкомзему було дано дуже короткий час на усунення всіх тих недоліків, які накопичилися в регіоні. Про це повідомив в ефірі програми «Зворотний зв'язок» обласного державного радіо голова ХОДА Михайло Добкін.

«Чимала кількість нечесних на руку людей користувалися пробілами в законодавстві та беззахисністю простих людей і за допомогою шахрайства і підтасовування даних намагалися займатися видачею держактів на право власності землю. Сьогодні за дорученням Президента вибудовується чітка система боротьби з порушеннями у сфері земельних відносин. Таке нелюдське поводження певних чиновників призвело до того, що люди перестають вірити в будь-які позитивні зміни. Про яку земельну реформу може йти мова, якщо люди по 4-5 років не могли отримати документи на землю?» - заявив він.

Глава області підкреслив, що в даний час у всіх районах області під контролем облдержадміністрації відбуваються виїзні наради, на яких людям, спеціально запрошеним за списками, видають земельні акти. За його словами, видача держактів жителям Харківської області буде завершена до 20 жовтня.

Теги