Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлений новий начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький (доповлено)

Представлений новий начальник Головного управління МВС України в Харківській області Віктор Козицький (доповлено)

Сьогодні Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов представив особовому складу Головного управління МВС України в Харківській області нового керівника. На цю посаду призначено Віктора Козицького. У церемонії представлення взяв участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. Виступаючи перед присутніми, Анатолій Могильов наголосив: «Міліції потрібно відходити від репресивної функції. Перш за все, від міліції очікують допомоги всім громадянам України». Також, звертаючись до Віктора Козицького, Міністр МВС відзначив, що необхідно вкрай шанобливо ставитися до особового складу: «Потрібно берегти кожну одиницю особового складу – це можна вважати головним завданням на сьогоднішній день».

Довідка:
Козицький Віктор Іванович народився 30 липня 1963 року в селі
Половинне Красноозерского району Новосибірської області. У 1992 році закінчив Омський державний університет, в 2001 році - магістратуру управління Національної Академії внутрішніх справ України.

Службу в органах внутрішніх справ Віктор Козицький почав після звільнення зі Збройних Сил у 1984 році на посаді дільничного інспектора відділу внутрішніх справ Новосибірського райвиконкому.

З липня 1988 по серпень 1989 року обіймав посаду оперуповноваженого карного розшуку Баришевського селищного відділення міліції відділу внутрішніх справ Новосибірського райвиконкому. У грудні 1989 року переведений на посаду оперуповноваженого відділення карного розшуку відділу внутрішніх справ Артемівського райвиконкому УВС Донецького облвиконкому. 

З вересня 1990 року Віктор Козицький очолював карний розшук Артемівського райвідділу внутрішніх справ УВС Донецької області. З грудня 1992 року працював на посаді начальника кримінальної міліції того ж райвідділу. У червні 1998 року очолив Артемівський райвідділ.

З жовтня 2003 року по березень 2005 року очолював Херсонський міський відділ міліції. З травня 2007 року Віктор Іванович працював на посаді начальника Артемівського міського відділу МВС.

З квітня 2010 року до призначення начальником ГУ МВС України в Харківській області працював першим заступником начальника ГУ МВС України в Запорізькій області.