Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робочі групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” регіональних Комітетів з економічних реформ Харківської та Луганської областей провели спільне засідання

Робочі групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” регіональних Комітетів з економічних реформ Харківської та Луганської областей провели спільне засідання

З 5 по 7 жовтня 2011 року члени робочої групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” Харківського регіонального Комітету з економічних реформ взяли участь у Другому міжнародному інвестиційному форумі, який відбувся в Луганському національному аграрному університеті. Мета заходу - зміцнення міжнародної та міжрегіональної співпраці, розвиток партнерських стосунків та покращання інвестиційної привабливості українських регіонів.

У Форумі взяли участь 12 офіційних іноземних делегацій з Російської Федерації, Канади, Німеччини, Польщі, Чеської Республіки, Білорусії, Індонезії та Нідерландів, а також 127 іноземних та 230 українських компаній.

У межах Форуму було проведено повномасштабну презентацію проекту «Агромісто» за участю більш ніж 50 польських компаній. Мета проекту - створення на території України унікального міжнародного центру зберігання, переробки та продажу сільськогосподарської продукції з розвиненою інфраструктурою. Принциповою різницею від типових оптових ринків продажу сільськогосподарської продукції передбачається можливість надання послуг як фінансового, так і технічного характеру.

Члени робочої групи „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” відвідали виставкову експозицію інвестиційних проектів від підприємств Луганської області.

Також в рамках форуму відбулось спільне засідання робочих груп „Сталий економічний розвиток, бізнес-клімат та інвестиції” регіональних Комітетів з економічних реформ Харківської та Луганської областей з метою налагодження міжрегіонального співробітництва та розвитку партнерських стосунків, запровадження дієвого механізму реалізації інвестиційної політики регіонів, розширення ринків збуту вітчизняної продукції.

Теги