Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Володимир Бабаєв і Євген Савін провели виїзну нараду з приводу ремонту Криштопівської школи

Володимир Бабаєв і Євген Савін провели виїзну нараду з приводу ремонту Криштопівської школи

6 жовтня за дорученням голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Бабаєв та заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін провели виїзну робочу нараду з приводу виконання капітальних робіт з ліквідації стихійного лиха в приміщенні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. Близнюківського району. В ході наради заступники керівника області наголосили про персональну відповідальність голови Близнюківської районної державної адміністрації у виконанні підрядною організацією капітальних робіт. Для проведення ремонтних робіт залучені кошти з різних джерел.

Питання проведення робіт з ліквідації стихійного лиха в приміщенні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст. знаходиться на особистому контролі голови облдержадміністрації.

Довідково: 
З 1 вересня розпочато навчальний процес у школі та створені всі необхідні умови для занять 78 учнів.
З 28.07.2011 р. по 28.08.2011 р. корпорацією «ДОБРОБУД» було виконано невідкладні роботи першого етапу ліквідації наслідків підтоплення Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ст., а саме: демонтаж підлоги, прибирання замулення ґрунту, виконано роботи по укладанню підлоги, її фарбування, виконано розчистку підвального приміщення з розподільчим вузлом теплозабезпечення, ремонт вимощення та цоколю з облаштуванням водовідводу.
Роботи другого етапу ліквідації наслідків розпочато 24 вересня 2011 року та будуть завершені у ІІ декаді жовтня.