Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У міжнародному аеропорту «Харків» відкрився туристсько-інформаційний пункт (доповнено)

У міжнародному аеропорту «Харків» відкрився туристсько-інформаційний пункт (доповнено)

Сьогодні у Харкові в приміщенні міжнародного аеропорту відбулося відкриття другого для міста туристсько-інформаційного пункту. В урочистому заході взяв участь заступник голови ХОДА Євген Савін, який привітав харків'ян з розширенням мережі туристсько-інформаційних пунктів обласного комунального закладу Харківський організаційно-методичний центр туризму», а також нагородив працівників туристичної галузі з нагоди Всесвітнього Дня туризму.

«Коли відкривався туристсько-інформаційний пункт на Південному вокзалі, ми обіцяли, що він буде не єдиним у Харківській області. І сьогодні ми відкрили такий пункт в повітряних воротах Харківщини.

Харківська облдержадміністрація та міська рада докладають всіх зусиль для створення комфортних умов для наших туристів. Наш регіон повинен бути привабливим для туристів, необхідно залучити сюди якомога більшу кількість людей, щоб вони знайомилися з нашим чудовим краєм», - зазначив Євген Савін.

За його словами, турист, що прилітає на Харківщину, повинен бути забезпечений всією необхідною інформацією. «Чудове свято футболу, яке відбудеться наступного року, дає нам унікальну можливість показати наш регіон з усіх боків. Але ми не повинні забувати, що до нас повинні прилітати і приїжджати туристи не тільки під час Євро-2012. І ми все зробимо для того, щоб їм тут було комфортно», - підкреслив Євген Савін.

Як зазначив директор ОКУ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Денис Дармостук, в туристсько-інформаційному пункті гості Харківщини можуть безкоштовно отримати максимально повну інформацію про туристичні маршрути та фірми, які надають туристичні послуги, про об'єкти туристичної інфраструктури, зокрема, транспортні розв'язки, об'єкти харчування та готелі Харкова та області. На даний момент в місті вже діє туристсько-інформаційний пункт на території залізничного вокзалу «Харків-Пасажирський».

Теги