Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін бере участь у II Міжнародному Чорноморському Економічному форумі

Михайло Добкін бере участь у II Міжнародному Чорноморському Економічному форумі

Сьогодні в Ялті стартував II Міжнародний Чорноморський Економічний форум, в ході якого будуть розглянуті основні аспекти економічного розвитку Автономної Республіки Крим, а також підписано ряд міжрегіональних та міжнародних угод. У форумі беруть участь голова ХОДА Михайло Добкін та його заступник Юрій Сапронов. В ході заходу голова області виступить на засіданні панельної секції «Міжрегіональні взаємини: потенціал і перспективи інтенсифікації міжрегіонального співробітництва в Україні». Також керівник Харківщини поспілкується з представниками кримських ЗМІ і підпише протокол № 1 на 2012-2014 роки до Угоди між Радою міністрів Автономної Республіки Крим та Харківською обласною державною адміністрацією про торгово-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво. 

Протокол передбачає тісну співпрацю Харківщини і Криму в різних сферах. Зокрема, планується розглянути можливість співпраці між промисловими і сільськогосподарськими підприємствами двох регіонів, розширення контактів в торговельній сфері, спільної роботи по залученню інвестицій в Харківську область і АРК.

Крім цього планується підписати угоду щодо цілорічного відпочинку та оздоровлення дітей і дорослих жителів Харківщини в санаторно-курортних установах Криму. Зокрема, мова йде про санаторії протитуберкульозного і загального профілю, а також установ  для дітей з дитячим церебральним паралічем та порушеннями опорно-рухового апарату.

Також протокол передбачає обмін досвідом з організації роботи сфери ЖКГ, медичної галузі. Крім цього планується налагодити співпрацю в сфері культури, туризму, освіти і науки, засобів масової інформації.