Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Хома привітав юристів Харківщини з професійним святом

Василь Хома привітав юристів Харківщини з професійним святом

Сьогодні в Харківській облдержадміністрації відбулось урочистості з нагоди Дня юриста. Заступник голови – керівник апарату ХОДА Василь Хома і перший заступник голови Харківської облради Олена Олешко привітали юристів Харківщини з професійним святом та вручили їм почесні нагороди облдержадміністрації та облради.

Заступник губернатора побажав присутнім успіхів, міцного здоров'я і щоб професійне зростання супроводжувався новими перемогами.

«Професія юриста є однією з найбільш відповідальних і складних в нашій державі. Жодна держава в своєму розвитку не обходилося без допомоги професійних юристів. Всі етапи становлення державності пов'язані зі становленням правових норм, які б сприяли розвитку країни. Кожна держава повинна жити за певними правилами, і тут провідну роль грають ті вчені-правознавці, які створюють цю систему норм. Харківська правова школа ще за часів Радянського союзу вважалася потужною і сильною, наші вчені-правознавці завжди були в авангарді створення законів нашої держави», - підкреслив він.

Теги