Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина привітала педагогічних працівників навчальних закладів мистецької освіти

Харківщина привітала педагогічних працівників навчальних закладів мистецької освіти

3 жовтня у концертній залі Харківської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти для педагогічних працівників навчальних закладів мистецької освіти м. Харкова та Харківської області. Участь в урочистостях взяв начальник управління культури ХОДА Дмитро Кузнецов.

Свої привітання освітянам Харківщини надіслав Міністр культури України Михайло Кулиняк. У вітальній телеграмі він зазначив, що завдяки високому професіоналізму викладачів формується творча еліта держави, прозвучали також щирі слова подяки за наполегливу працю, професіоналізм та відданість обраній справі.

Кращі викладачі міста та області були нагороджені Почесною відзнакою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Відмінник освіти України», Почесними грамотами та подяками голови Харківської обласної державної адміністрації, подяками голови Харківської обласної ради, грамотами Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації, грамотами голови Харківської обласної профспілки працівників культури.

Артисти Харківської обласної філармонії привітали викладачів мистецьких навчальних закладів яскравими різножанровими концертними номерами.