Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Операційний блок Чугуївської ЦРЛ буде введений в експлуатацію у листопаді. Ігор Шурма

Операційний блок Чугуївської ЦРЛ буде введений в експлуатацію у листопаді. Ігор Шурма

Сьогодні заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма відвідав Чугуївську центральну районну лікарню, де ознайомився з ходом ремонтних робіт в операційному блоці. За інформацією Ігоря Шурми, вартість ремонтних робіт складає приблизно 1,2 млн.грн. Також операційний блок буде оснащений обладнанням на 100 тис. грн. Крім того, минулого року Чугуївській ЦРЛ було передано медичне обладнання майже на 1 млн.грн., у т.ч. наркозна, дихальна, якою буде оснащений оперблок.

«Те, що відбувається зараз в операційному блоці Чугуївської ЦРЛ – це один з етапів реформування медицини Харківської області. Минулого року, реалізуючи модель єдиного медичного простору, ми запланували наблизити високоякісну медичну допомогу до людей, які мешкають в сільській місцевості. Для цього у 10 міжрайонних медичних центрах ми створюємо такі умови, щоб лікарі з обласних установ могли приїхати у райони і надати ті послуги, які апріорі не можуть бути надані в центральній районній лікарні», - підкреслив Ігор Шурма.

Він також повідомив, що аналогічні роботи проводяться ще в 4 міжрайонних медичних центрах: у містах Валки, Мерефа, Вовчанськ та Куп’янськ. В них ремонті роботи будуть завершені до кінця року.