Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Презентація інвестиційних пропозицій України відбудеться у 16-ти провідних фінансових центрах світу

Презентація інвестиційних пропозицій України відбудеться у 16-ти провідних фінансових центрах світу

«В листопаді-грудні цього року відбудеться презентації інвестиційних пропозицій України у 16-ти провідних фінансових центрах світу, - повідомив 30 вересня в ході брифінгу заступник голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Віталій Дем'янюк. - Це роуд-шоу запропонує інвесторам національні проекти першої хвилі, що змінюватимуться залежно від інтересів регіону проведення — Америки, Азії, Близького Сходу та Європи. Ми плануємо представити на цьому роуд-шоу не менше 6 національних проектів. Ми звернулись до основних українських фінансово-промислових компаній з пропозицією надати свої інвестиційні проекти, які будуть представлені в рамках шоу. Такі пропозиції ми вже отримаємо і опрацьовуємо. Із задоволенням представимо на цьому роуд-шоу проекти з боку регіонів та будемо займатися промоцією Украіни та кожного її регіону окремо. З Харківською областю у нас вже така домовленість є».  

«Один з проектів, який ми реалізуємо з національним агентством - проект з будівництва в Харкові заводу по переробці ТПВ. Я абсолютно впевнений, що 2012 рік - рік початку реалізації цього проекту. Є також ряд інших проектів, серед яких інвестиційна дорожня карта, яку ми презентували всім потенційним інвесторам Харківської області, які прибули до нас на форум. Діалог про включення наших проектів в ряд національних йде постійно. Той меморандум, який ми сьогодні підписали з агентством, дає нам ще більше шансів, щоб ряд наших об'єктів був представлений для серйозних інвесторів», - доповнив Михайло Добкін.

Довідка:
Роуд-шоу - серія зустрічей в різних містах, що дозволяють членам синдикату андеррайтерів і потенційним інвесторам задати керівництву компанії-емітента питання, що стосуються її самої, а також продажу її цінних паперів.

В рамках підготовки до роуд-шоу Україну презентують в іміджевих публікаціях на бортах понад 20 провідних світових авіаліній, у кращих світових електронних і друкованих економічних ЗМІ, візуальній рекламі та серії відеороликів, які будуть розміщені на провідних світових телеканалах. Також інвесторам будуть представлені сильні сторони інвестиційного клімату України: зручний доступ до ринків ЄС, Росії та країн Азії; освічені та висококваліфіковані трудові ресурси; пріоритетні галузі української економіки, потужний потенціал для розвитку аграрного бізнесу.