Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область - це надійний і перспективний партнер. Михайло Добкін

Харківська область - це надійний і перспективний партнер. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зустрівся з керівниками іноземних делегацій, які прибули до Харкова для участі у Третьому міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». «Вітаю вас на Слобожанській землі! Наш економічний форум - найбільший інвестиційний форум в Харківській області, який сьогодні зібрав понад 300 учасників з 35 країн світу. Харківська область традиційно привертає увагу іноземних партнерів своїм економічним, промисловим і науковим потенціалом, розвиненою транспортною інфраструктурою та професійними трудовими ресурсами. Ми вже втретє проводимо форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Проведення подібних заходів приносить конкретні результати для нашого регіону і призводить до підписання реальних бізнес-контрактів, а також реалізації інвестиційних проектів. Наш регіон посідає третє місце в Україні за обсягом прямих іноземних інвестицій, що підтверджує високу інвестиційну привабливість Харківської області. Запрошую вас взяти участь в роботі форуму, а також наголошую, що Харківська область - це надійний і перспективний партнер», - звернувся до представників іноземних делегацій Михайло Добкін.

Довідка:
У цьому році основним партнером Форуму виступає всесвітньо відома компанія, лідер у сфері консалтингу «PricewaterhouseCoopers». Участь у Третьому міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» також візьмуть американський інвестиційний фонд «SigmaBleyzer», Американська торгова палата, група компаній «Shell», компанія «Nestle», ЄБРР, Європейська бізнес-асоціація та інші. Підтвердили присутність на Форумі посли КНР, В'єтнаму, Хорватії, тимчасовий повірений Естонії, Литви, Словенії, дипломати Великобританії, Нідерландів, Польщі та інших країн. 

Нагадаємо, що в рамках Форуму відбудуться пленарні засідання «Стратегія економічного зростання», «Інвестиційна привабливість Україна починається з інвестиційної привабливості регіонів», «Харківські ініціативи - енергія росту» і панельні дискусії.