Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Держпідприємства Харківської області розрахувалися за спожите тепло на 103,7%

Держпідприємства Харківської області розрахувалися за спожите тепло на 103,7%

Рівень розрахунків за спожите тепло за час опалювального сезону 2010/2011 рр. об'єктами, які фінансуються з державного бюджету, становить 103,7%. Про це в ході спільного засідання колегії Харківської облдержадміністрації та господарського активу області повідомив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб. За його словами, незважаючи на те, що в цілому по області рівень розрахунків установ, які фінансуються з державного бюджету, вище 100%, залишається непогашеною заборгованість окремих організацій, яка складає 853 тис. грн. Борги за попередні роки мають Липковатівський аграрний коледж, військові частини Чугуївського гарнізону, установи Міноборони та МВС в місті Харкові.

Рівень розрахунків установ, які фінансуються з місцевих бюджетів, становить 82,9%, заборгованість - 55,9 млн. грн. Залишилась непогашеною заборгованість підприємств Валківського, Дворічанського, Лозівського районів та м. Лозова.

Також Дулуб зазначив, що заборгованість у сумі 18,9 мільйонів гривень мають госпрозрахункові підприємства області, які розрахувалися на 94,5%. У місті Харкові боржниками є КП "Міськелектротранс", КП "Жилкомсервіс", КП "Держпром" та ХНАТОБ.

Рівень розрахунків населення склав 95,3%, сума заборгованості 55,8 млн. грн.

Теги