Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

30 вересня на стадіоні «Металіст» відбудеться прес-конференція з нагоди урочистого відкриття Всеукраїнської Молодіжної Асамблеї 2011

30 вересня на стадіоні «Металіст» відбудеться прес-конференція з нагоди урочистого відкриття Всеукраїнської Молодіжної Асамблеї 2011

30 вересня о 16:00 у конференц-залі стадіону «Металіст» відбудеться прес-конференція з нагоди урочистого відкриття Всеукраїнської Молодіжної Асамблеї 2011. Її організовано за підтримки Посла Доброї Волі Червоного Хреста України 2010-2012 р.р. Марко Девіча. До участі у прес-конференції запрошено представників місцевих органів влади, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, Московської регіональної делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста та товариства Червоного Хреста України.

Міжнародною Федерацією Червоного Хреста та Червоного Півмісяця 2011 рік проголошено роком волонтерства. Всеукраїнська Молодіжна Асамблея, яка буде проходити з 29 вересня по 2 жовтня 2011 року, – це найбільш знакова молодіжна подія року. Вона організована Національним Комітетом Товариства Червоного Хреста України на базі Харківської обласної організації за підтримки Генерального Консульства Польщі у м. Харкові, Генерального Консульства Російської Федерації у м. Харкові та Почесного Консульства Вірменії у м. Харкові.

Учасниками Асамблеї будуть співробітники та волонтери Червоного Хреста з Вірменії, Білорусі, Польщі, Росії, Нігерії, Німеччини, США, та з усіх областей України. Головні цілі Асамблеї – розвиток волонтерства в Україні, обмін досвідом та налагодження комунікацій між лідерами регіонів та країн учасниць, об’єднання зусиль задля пропаганди здорового способу життя, розробка нових проектів з метою допомоги найнезахищенішим верствам населення, сучасні методи роботи з молоддю.

Контактні особи – голова комісії у справах інформації та громадських зв’язків ТЧХУ Башкіров Костянтин Євгенович тел. 067-570-39-59, молодіжний лідер Наталя Василюк тел. 063-258-08-54.

Теги