Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Держкомтелерадіо висловив подяку Михайлу Добкіну за сприяння проведенню 16-18 серпня VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку

Держкомтелерадіо висловив подяку Михайлу Добкіну за сприяння проведенню 16-18 серпня VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку

Державний комітет телебачення і радіомовлення України висловив голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну щиру подяку за сприяння проведенню VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку 16-18 серпня 2011 року. «Завдяки Вашій підтримці  VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок отримала позитивні відгуки як організаторів заходу, так і видавців, журналістів, письменників та численних гостей. Форум продемонстрував досягнення вітчизняного книговидання, сприяв утвердженню української книги на міжнародному книжковому ринку, взаємовигідному співробітництву у книговидавчій галузі», - йдеться у вітальному листі.

Голова Держкомтелерадіо України Олександр Курдінович висловив надію на подальшу плідну співпрацю в інтересах розбудови української державності для сприяння затвержденню позитивного іміджу України на міжнародній арені.

На VII Міжнародній книжковій виставці-ярмарку Харківська область була представлена як окремими стендами регіональних видавництв, так і колективної книжковою експозицією краю "Книги Харківщини", організованою управлінням у справах преси та інформації ХОДА. За підсумками заходу Харківщина була нагороджена Дипломом за кращу експозицію, що відзначилася різноманіттям представленої літератури.