Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні ми маємо яскравий приклад плідної взаємодії двох країн, в основі якої - взаєморозуміння, повага, діалог. Василь Хома

Сьогодні ми маємо яскравий приклад плідної взаємодії двох країн, в основі якої - взаєморозуміння, повага, діалог. Василь Хома

Сьогодні заступник голови – керівник апарату Харківської облдержадміністрації Василь Хома разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Сполучених Штатів Америки в Україні Джоном Теффтом взяв участь в урочистій церемонії відкриття нового Інтернет – центру в Харківській державній науковій бібліотеці ім. Короленка, приуроченій до Всеукраїнського дня бібліотек та 125 – річчя заснування Харківської державної наукової бібліотеки.

Центр був створений за підтримки Посольства США в Україні. Він розрахований на 10 робочих місць, обладнаний сучасною комп'ютерною технікою. Як відзначив Василь Хома, для нашого міста відкриття такого центру – унікальний шанс щоденно та без перешкод мати вільний доступ до світової інформації.

Василь Хома від імені керівництва обласної державної адміністрації висловив подяку Послу Сполучених Штатів Америки в Україні Джону Теффту за допомогу та плідне співробітництво.

Також в ході святкування гості ознайомились з експозицією старовинних книг XVI – XVII сторіччя.