Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь у святкуванні 20-ї річниці незалежності Республіки Вірменія

Михайло Добкін взяв участь у святкуванні 20-ї річниці незалежності Республіки Вірменія

У Харкові відбулись урочистості з нагоди 20-ї річниці незалежності Республіки Вірменія. У святковому заході взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, Харківський міський голова Геннадій Кернес, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Вірменія в Україну Андранік Манукян, глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви, архієпископ Григоріс Буніатян.

Михайло Добкін привітав вірменський народ з 20-річчям незалежності їхньої батьківщини та побажав процвітання Республіці Вірменія.

«Держава Україна та Республіка Вірменія з'явилися на політичній карті одночасно. Проголосивши незалежність, наші народи обрали моделлю побудову сучасної демократичної держави. Можна однозначно говорити, що наші держави за 20 років склалися, знайшли повагу у світі і збудували добросусідські відносини з усіма державами. Наші народи пов'язує багатовікова дружба, – зазначив губернатор. – За останні 7 місяців, після того, як у нас з'явилося Почесне консульство республіки Вірменія, товарообіг між Харковом і Республікою Вірменія збільшився більш ніж на 30%. І я думаю, це тільки початок».

Теги