Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Облрада і облдержадміністрація приділяють ветеранам максимум уваги. Ігор Шурма

Облрада і облдержадміністрація приділяють ветеранам максимум уваги. Ігор Шурма

Сьогодні в малій залі Харківського національного академічного театру опери і балети відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана. Заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма та заступник голови Харківської облради Людмила Давидова привітали із святом присутніх у залі, а також вручили державні нагороди і почесні відзнаки облдержадміністрації та обласної ради. «З нагоди вашого свята перед усім зичу вам міцного здоров’я. Все, що відбувається сьогодні, те, чого ми досягли, – все це завдяки вам. В юнацькі і зрілі роки ви, віддаючи свою душу і тіло, виходили на роботу і працювали, мріяли збудувати таку державу, де було б комфортно жити вашим дітям, онукам і правнукам, - зазначив у своїй вітальній промові Ігор Шурма. – Ті люди, які зараз працюють у владі, намагаються віддати свою шану і данину вам. Нам дуже хочеться зробити так, щоб у такий скрутний фінансовий час якось полегшити долю ветерана. Сьогоднішній день має бути для вас світлим і ясним, нести вам тепло, усмішку і радість».

Заступник губернатора додав, що в Харківській області ветеранам забезпечені безоплатні операції з приводу катаракти, зубопротезування, слухові апарати, а також відповідні умови лікування в госпіталі інвалідів.

"Ми будемо намагатися приділити вам максимум уваги по одній причині: обласна рада і облдержадміністрація ідуть крок в крок. Спільна ініциатива підтримується депутатським корпусом та знаходить реалізацію в стінах обласної державної адміністрації", - зазначив Ігор Шурма.

Теги