Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Цукровим заводам області необхідна технічна модернізація. Віталій Алексейчук

Цукровим заводам області необхідна технічна модернізація. Віталій Алексейчук

28 вересня учасники обласної наради з питання «Збирання цукрових буряків та переробка їх на цукрових заводах в сезон виробництва 2011 року» ознайомились з роботою ПАТ «Балаклійське хлібоприймальне підприємство», оглянули техніку та організацію збирання цукрових буряків. В ході ознайомлення з роботою ПАТ «Балаклійське ХПП» заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук наголосив на необхідності закупівлі сучасної техніки та модернізації виробництва.  

Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Балаклійське хлібоприймальне підприємство» засноване згідно наказу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області № 633-П від 12.0 5.1998 р. шляхом перетворення державного підприємства «Балаклійське державне хлібоприймальне підприємство».

Підприємство має матеріально-технічну базу: зерновий тік, мех. майстерню для ремонту сільськогосподарської техніки, машинотракторний парк, який має як вітчизняну так і іноземну техніку, яка забезпечує повний комплекс виконання сільськогосподарських робіт для кількості орендованих земель.