Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА обговорили питання безпеки під час проведення в Харкові Євро-2012

У ХОДА обговорили питання безпеки під час проведення в Харкові Євро-2012

 Сьогодні в Харківській облгосдаміністраціі відбулось засідання Регіонального міжвідомчого штабу з питань безпеки та правопорядку при Харківській обласній державній адміністрації.  У ході засідання були розглянуті питання стану безпеки дорожнього руху під час підготовки та проведення в Харкові Євро-2012, створення єдиної системи забезпечення безпеки та правопорядку на офіційних об'єктах Євро-2012, а також питання забезпечення безпеки повітряного простору в період проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року. 

«Президент УЄФА Мішель Платіні під час свого недавнього візиту до Харкова відзначив високий рівень підготовки регіону до проведення в Харкові Євро-2012. Але ми не повинні розслаблятися, тому що у нас попереду ще багато роботи, зокрема, питання безпеки уболівальників і гостей міста, які приїдуть до нас на фінальну частину чемпіонату Європи з футболу», - зазначив заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома. 

Також він зазначив, що готовність всіх служб, що забезпечують безпеку в ході проведення Євро-2012 в Харкові, до футбольних матчів перевірять на практиці. У свою чергу заступник голови ХОДА Ігор Шурма вніс пропозицію провести цю перевірку на трьох матчах Футбольного клубу «Металіст», які зберуть найбільшу кількість уболівальників.