Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Шаповал взяв участь у «прямій телефонній лінії» газети «Вечірній Харків»

Роман Шаповал взяв участь у «прямій телефонній лінії» газети «Вечірній Харків»

Начальник Головного управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації Роман Шаповал взяв участь у «прямій телефонній лінії» газети «Вечірній Харків». Жителі Харкова та області звернулися до нього з питаннями стосовно минулої вступної кампанії, початку нового навчального року, зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році, працевлаштування молодих педагогів і нововведень вступної кампанії наступного року.

Зокрема, Роман Шаповал відповів на запитання про рівень забезпеченості шкіл сучасною комп'ютерною та мультимедійною технікою.

«На сьогоднішній день рівень забезпеченості шкіл області комп'ютерами та інформаційно-комунікаційними засобами складає 17 дітей на 1 комп'ютер. Що стосується забезпечення Інтернетом, можу сказати, що він є у всіх школах, де є така технічна можливість. Мультимедійні комплекси є в усіх великих школах», – зазначив він.

Начальник управління освіти повідомив, що в 2012 році очікується надходження в Харківську область з Міністерства освіти 17-ти комп'ютерних комплексів, кожен з яких будет включать комп'ютер для вчителя і техніку для комп'ютерного класу.

Повністю з матеріалами прямої лінії можна буде ознайомитися у випуску газети «Вечірній Харків» 4 жовтня.

Теги