Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

30 вересня у Харкові відбудеться Третій міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

30 вересня у Харкові відбудеться Третій міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»

30 вересня о 10.00 у Будинку рад (вул. Сумська, 64) розпочнеться Третій міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Цього року у Форумі візьмуть участь понад 300 учасників з 35 країн світу. Основним партнером Форуму виступає всесвітньо відома компанія, лідер у сфері консалтингу «PricewaterhouseCoopers». Участь у Третьому міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» також візьмуть американський інвестиційний фонд «SigmaBleyzer», Американська торгова палата, група компаній «Shell», компанія «Nestle», ЄБРР, Європейська бізнес-асоціація та інші. Підтвердили присутність на Форумі посли КНР, В'єтнаму, Хорватії, тимчасовий повірений Естонії, Литви, Словенії, дипломати Великобританії, Нідерландів, Польщі та інших країн.

В рамках Форуму відбудуться пленарні засідання «Стратегія економічного зростання», «Інвестиційна привабливість України починається з інвестиційної привабливості регіонів», «Харківські ініціативи – енергія зростання» та панельні дискусії.

З більш детальною програмою Третього міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» можна ознайомитись тут.

Реєстрація учасників Форуму розпочнеться о 9.00 у Будинку рад (вул. Сумська, 64, перший поверх).

До уваги журналістів!

Пленарне засідання форуму буде транслюватися в прямому ефірі на каналі ОТБ. Для журналістів друкованих та інтернет-видань з 10:00 відкрито прес-центр ХОДА (вул. Сумська, 64, 5 пов. К. 170).