Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Обрано керівництво Регіональної ради підприємців Харківської області

Обрано керівництво Регіональної ради підприємців Харківської області

Відбулось перше організаційне засідання учасників Регіональної ради підприємців у Харківській області. В ході засідання було розглянуто та схвалено регламент Регіональної Ради підприємців у Харківській області та обрано керівництво Ради підприємців. 

Головою Регіональної ради підприємців у Харківській області обрано Ткачова Дениса Станіславовича;
першим заступником голови Регіональної ради підприємців у Харківській області - Аністарову Олену Миколаївну;
заступником голови Регіональної ради підприємців у Харківській області - Набоку Едуарда Євгеновича;
секретарем Регіональної ради підприємців у Харківській області - Кулініч Олега Васильовича.

Довідково:
Регіональна рада підприємців у Харківській області була створена розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 22.09.2011 №523 «Про утворення Регіональної ради підприємців у Харківській області» відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.05.2011 №526 «Про утворення регіональних рад підприємців в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі».

Відповідно до зазначеної постанови Регіональна рада підприємців сформована із числа представників суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців, організацій роботодавців, громадської ради при обласній державній адміністрації.

Метою створення Регіональної ради підприємців є залучення суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців до формування державної регуляторної політики і державної політики у сфері підприємництва в регіоні, запровадження прозорого механізму їх участі у підготовці проектів рішень органів виконавчої влади.