Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні бути готові в будь-який момент запустити котельні і почати опалювальний сезон. Валентин Дулуб

Ми повинні бути готові в будь-який момент запустити котельні і почати опалювальний сезон. Валентин Дулуб

Підбиваючи підсумки селекторної наради, заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб звернув увагу голів райдержадміністрацій і мерів міст обласного значення на необхідність підготовки до опалювального сезону об'єктів теплопостачання, водопостачання і водовідведення. «Підготовка до зими йде повним ходом. Ми повинні бути готові в будь-який момент запустити котельні для того, щоб розпочати опалювальний сезон з 1, 2 або 14 жовтня - в залежності від погодних умов», - заявив він.

Також заступник губернатора наголосив на необхідності розрахуватися з боргами по заробітній платі до початку опалювального сезону. «Не може бути нормальної підготовки до опалювального сезону, коли у людей в кишені пусто, тому що ви їм не заплатили зарплату за цілий рік. Ви знаєте, що заборгованість повинна бути ліквідована. Будь ласка, це зробіть», - сказав він.

Також Валентин Дулуб зазначив, що благоустрій території та прибирання лісосмуг мають вестися постійно. «Ще раз нагадую, що наведення санітарного порядку та благоустрій території - це не одноразові акції. Це щоденна робота, - зазначив він. - Ми з вами добилися того, що скрізь затверджені плани благоустрою за зразком і подобою міста Харкова. Тепер потрібно їх застосовувати. У вас не повинно бути жодного безхазяйного шматка землі».