Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін взяв участь у засіданні Оргкомітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпіадах та чемпіонатах

Євген Савін взяв участь у засіданні Оргкомітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпіадах та чемпіонатах

Сьогодні на базі Конча-Заспа відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи під головуванням Прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Від Харківської області у ньому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Євген Савін та начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця. 

Відкриваючи засідання, Прем'єр-міністр України Микола Азаров наголосив, що вирішення питань ефективної підготовки олімпійських та параолімпійських команд України є одним із першочергових завдань Уряду. Прем'єр-міністр зазначив, що у цьому році Уряд збільшив фінансування та затвердив ряд важливих рішень для розвитку спорту.

«Для підготовки українських спортсменів та їх участі в змаганнях додатково передбачено понад 90 мільйонів гривен. У три рази збільшена підтримка національного олімпійського руху, майже втричі збільшені видатки на спортивну науку», - повідомив Микола Азаров.

Довідка. ХХХ Олімпійські ігри розпочнуться 27 липня 2012 року в Лондоні, розігруватиметься 302 комплекти нагород. Українські атлети змагатимуться у 21 виді спорту.