Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно створити ефективні умови для самореалізації сім'ї. Євген Савін

Необхідно створити ефективні умови для самореалізації сім'ї. Євген Савін

Заступник голови обласної державної адміністрації Євген Савін прийняв участь у парламентських слуханнях на тему: «Інститут сім'ї в Україні: стан, проблеми та шляхи їх вирішення», які відбулися 21 вересня 2011 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України.

Він зазначив, що основним завданням держави у сфері підтримки сім'ї на сьогодні має стати не соціальний захист родини шляхом надання пільг, матеріальної допомоги та соціальних виплат, а створення ефективних умов для самореалізації сім'ї, впевненості її у майбутньому, яка ґрунтується на правовій, економічній, соціальній і моральній стабільності держави.
Незважаючи на те, що питання підтримки сім'ї привертає пильну увагу держави, в Україні на теперішній час відсутня єдина багаторівнева система, яка була б спрямована на збереження та зміцнення сімейних цінностей, забезпечення стабільних умов для економічної активності родини.
«Дієвим механізмом у вирішенні проблем сучасної сім'ї може стати прийняття Державної програми підтримки сім'ї, проект якої було обговорено в регіонах ще у 2010 році», – підкреслив заступник голови ХОДА на слуханнях.

Теги