Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства теплоенергетики області сплатили 67% суми за спожитий у минулому опалювальному сезоні природний газ

Підприємства теплоенергетики області сплатили 67% суми за спожитий у минулому опалювальному сезоні природний газ

Підприємства теплоенергетики Харківської області за опалювальний сезон 2010-2011 років спожили природного газу на суму 1882,0 млн.грн., оплата за спожитий ними газ склала 1261,0 млн. грн. Про це сьогодні повідомив під час обласної селекторної наради перший заступник начальника Головного управління житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Дорошенко.  

Заборгованість теплопостачальних підприємств за газ, спожитий в опалювальному сезоні 2010-2011року станом на 21.09.2011 р. склав 621,0 млн.грн. Красноградське і Вовчанське підприємства теплових мереж повністю погасили заборгованість за спожитий у минулому опалювальному сезоні природний газ. Нижче середньо обласного рівня розрахунки за спожитий газ у ХОКП «Дирекція розвитку інфраструктури території» - 49%, Ізюмське і Борівське комунальні підприємства теплових мереж - 65%. Досить високий рівень розрахунків у ТОВ «Близнюківський «Райсельхозкомунхоз» - 93%; Нововодолазького комунального підприємства теплових мереж - 93%, Лозівське районне підприємство теплових мереж - 92%. 

Схеми погашення заборгованості за газ представлені в Головне управління усіма теплопостачальними підприємствами області.