Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Азербайджанці і вірмени Харкова подякували Михайлу Добкіну за організацію відпочинку дітей

Азербайджанці і вірмени Харкова подякували Михайлу Добкіну за організацію відпочинку дітей

На ім'я голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна надійшов лист-подяка від голови правління Харківського обласного товариства азербайджансько-української дружби «Достлуг» Мурада Омарова, голови Харківської обласної громадської організації «Вірменське товариство культурних зв'язків», директора Вірменського культурно-освітнього центру ім. Г.О.Алтуняна при Почесному консульстві Республіки Вірменія в м. Харкові Метаксія Авагян за організацію відпочинку дітей національно-культурних об'єднань Харківської області в літньому оздоровчому таборі «Берізка» Золочівського району Харківської області. 

Вперше в Україні за ініціативи та при фінансовій підтримці Харківської обласної державної адміністрації до 20-ї річниці незалежності Україні реалізований проект "Національні візерунки". Особливістю цього проекту є участь в ньому дітей різних національностей.

«Спільне перебування дітей під одним дахом, спільні заходи - запальні національні танці, Фестиваль національних кухонь, танці народів світу навколо великого традиційного багаття, що пройшли в таборі, зблизило,об'єднало і познайомило їх з культурою і національними особливостями різних народів »,- йдеться в телеграмі.

У заходах взяв участь начальник Управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Харківської обласної державної адміністрації Володимир Зінченко, керівництво табору, керівники національно-культурних об'єднань, діти та їх батьки.