Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з роботою Люботинської школи-інтернату

Михайло Добкін ознайомився з роботою Люботинської школи-інтернату

Голова облдержадміністрації Михайло Добкін у ході робочої поїздки до Харківського району відвідав Люботинський навчально-виховний комплекс (дошкільний навчально-виховний заклад загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів).

Він зазначив, що в інтернаті створені відмінні умови для проживання дітей. Забезпечено повноцінне якісне харчування. «Колектив робить все можливе в нинішніх умовах, щоб діти відчували себе комфортно і затишно. Діти оточені теплом і турботою », - підкреслив голова облдержадміністрації.
Михайло Добкін подякував керівництву школи-інтернату, керівників Харківського району, м. Люботина, Південної залізниці, яка курирує інтернат, за увагу до дітей, які проживають в цьому закладі.
Він подарував школі хліборізку, а також футбольні, баскетбольні та волейбольні м'ячі.

Довідково. Люботинська школа-інтернат збудована Південною залізницею і відкрита у 1961 році. У 1979 році реорганізований в школу-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З 17 червня 2010 відбулася зміна типу закладу в Комунальний заклад „Люботинський навчально-виховний комплекс (дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів)” Харківської обласної ради. У школі-інтернаті в 3 -11 класах навчаються та виховуються 128 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Матеріальна база: - навчально-виховна – 13 навчальних кабінетів, 2 комп'ютерних класи на 22 місця, Інтернет, бібліотека, швейна і в’язальна майстерні, приміщення для гурткової роботи, 2 актових зали, спортивний і тренажерний зали, спортивний і ігровий майданчики.
- медична – стоматологічний кабінет, маніпуляційний кабінет, процедурна, ізолятор на 9 ліжок.
Організоване п’ятиразове харчування. Інтернат використовує для харчування дітей молоко з власного підсобного господарства, повністю забезпечений овочами та консервованими продуктами на осінньо-зимовий період.