Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський

Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський

Сьогодні під час робочої поїздки в Харківський район голова облдержадміністрації Михайло Добкін ознайомився з ходом ремонтних робіт на трасі Київ-Харків-Довжанський на ділянці між 462-м км – 472-м км.

Кошторисна вартість поточного ремонту цієї ділянки траси протяжністю 10,488 км складає 86 млн.грн. Вже виконано: фрезерування покриття – 210 тис.кв.м; влаштування вирівнюючого шару – 25,6 тис. тон; влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону, 11,4тис.тон, (5,5км). Розпочаті роботи з організації безпеки дорожнього руху та облаштування дороги. Вартість виконаних робіт складає 38 млн. грн. Завершити роботи заплановано до 1 жовтня.
На цій ділянці автодороги Київ-Харків-Довжанський розташовано 63 рекламних конструкції. Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Валентин Дулуб, вони будуть приведені в порядок і стануть однотипними по всій дорозі. За його словами, на полотно дороги буде нанесена європейська розмітка та шумові смуги перед світлофорами. Впорядкують і розділову смугу. Крім того, всі зупинки по ділянці оновлять, пофарбують у зелений колір до Євро-2012, і біля кожної з них з'явиться туалет.