Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми повинні закласти нові європейські стандарти власної роботи та суспільної свідомості. Василь Хома

Ми повинні закласти нові європейські стандарти власної роботи та суспільної свідомості. Василь Хома

Харківська обласна державна адміністрація разом с правоохоронними та судовими органами вийшла на високий темп спільної роботи з питань дотримання законодавства в земельній сфері. Про це 21 вересня в ході засідання Харківського регіонального антикорупційного комітету зазначив заступник голови – керівник апарату ХОДА Василь Хома. 

«Сподіваємось, що такий рівень взаємодії буде збережено і надалі, - підкреслив він. - Наведення чіткого порядку в сфері земельних відносин – не гасло для суспільства та ЗМІ, не тема одного дня, яку можна забути, а стратегічний курс розвитку держави, проголошений Президентом України. Ми будемо втілювати цей курс у життя дуже жорстко.

Сьогодні наше завдання полягає у тому, щоб закласти у цій сфері нові європейські стандарти власної роботи та суспільної свідомості, тому що встановлення верховенства закону і цивілізованих господарських відносин у земельній сфері – основа європейського майбутнього України та фундамент для випереджувального розвитку інвестиційно привабливого агропромислового комплексу, головна запорука відродження соціальної сфери на селі і підвищення стандартів життя громадян України», - підсумував він. 

Теги