Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми свідомо пішли на те, щоб проводити Слобожанський ярмарок щороку на новому місці. Михайло Добкін

Ми свідомо пішли на те, щоб проводити Слобожанський ярмарок щороку на новому місці. Михайло Добкін

«Ми свідомо пішли на те, щоб проводити Слобожанський ярмарок щороку на новому місці. Це колосальне свято, свято культури і творчості, масові народні гуляння, плюс ще можна придбати за хорошою ціною продукти харчування або товари народного творчості. Та атмосфера, яка там панує, вона все заряджає позитивною енергією», - зазначив в ефірі програми обласного радіо "Зворотний зв'язок" голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. За його словами, немає жодної проблеми в тому, що Слобожанський ярмарок сьогодні не проходить у місті Харкові, де він не проводиться з 2006 року. Географія ярмарку буде набагато ширше, ніж тільки площа Свободи.

«У Харкові, в 100 метрах від того місця, де колись проводився Великий Слобожанський ярмарок, постійно проходить ярмарок, де фермери Харківської області мають можливість реалізовувати за низькими цінами овочі, фрукти та м'ясні товари», - підкреслив губернатор. 

Він додав, що завжди потрібно враховувати плюси і мінуси будь-якого заходу. 

«Проведення такого ярмарку дає серйозний поштовх розвитку міст обласного та районного значення: ремонтуються дороги, упорядковуються зелені насадження, люди готуються до приїзду гостей, і ці населені пункти змінюються», - зазначив Михайло Добкін.

Теги